CV installatie in de regio van Heemstede

Bij Lanser Installatietechniek voorzien we u graag van het advies dat u nodig heeft als u op zoek bent naar een energiezuinige CV installatie in Heemstede. Zo weet u zeker dat u de CV ketel kiest die tegemoet komt aan uw wensen en woonsituatie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van energiezuinige verwarmingstoestellen. Een dergelijke CV installatie voorziet uw woning in Heemstede dus niet alleen van een aangenaam klimaat, maar ook van voldoende warm water capaciteit.

Door u op de juiste manier te laten informeren en adviseren, kunt u blijven genieten van optimaal wooncomfort. Naast het plaatsen van nieuwe CV installaties, is Lanser Installatietechniek in Heemstede ook gespecialiseerd in het vervangen van toestellen en het onderhouden of repareren van het verwarmingssysteem. Ook voor het laten plaatsen van een energiezuinige HR ketel voorzien we u graag van vakkundig advies.

Kiezen voor een CV installatie in Heemstede die past bij uw woning

Een CV ketel is een belangrijk onderdeel van de gehele CV installatie. Het systeem bestaat ook uit leidingen en een thermostaat. De leidingen moeten geschikt zijn voor het vermogen van de CV ketel. Elke ketel heeft zijn eigen capaciteit. Dit worden aangegeven met CW. Als u bijvoorbeeld kiest voor een CW6 ketel, dan kiest u voor een verwarmingsketel met een hoog vermogen. Deze toestellen worden veel gebruikt bij comfort douches. Een regendouche of een stortdouche is daar een voorbeeld van.

Een CV installatie met een ketel uit deze klasse is ook geschikt voor een groot woonoppervlak. Deze ketels leveren tot wel 15 liter warm water per minuut. De leidingen moeten dus dik genoeg zijn om deze grote hoeveelheden water op de juiste manier rond te kunnen pompen. Als de watervraag wat minder groot is, of als u in de douche gebruik maakt van een waterbesparende kop, dan is een CW3 ketel een prima keuze.

Goed onderhoud is van groot belang voor uw CV installatie in Heemstede

Lanser Installatietechniek is tevens gespecialiseerd in CV installatie onderhoud omgeving Heemstede. Uw CV ketel regelmatig laten onderhouden geeft veel voordelen. De levensduur van de verwarmingsketel wordt verlengd en blijft naar behoren werken. Daarnaast zorgt jaarlijks CV ketel onderhoud er ook voor dat het toestel zijn energiebesparende functie behoudt.

Wij zijn tevens actief in de volgende werkgebieden:
CV installatie Amstelveen
CV installatie Aalsmeer
CV installatie Haarlem

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs