Op zoek naar een scherpe cv-ketel aanbieding in Haarlem?

Een nieuwe cv-ketel laten plaatsen door een betrouwbare en vakkundige installateur? Lanser Installatietechniek is actief in de regio Haarlem met het plaatsen, vervangen en onderhouden van cv-ketels. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijs met daarbij de beste service en absolute topkwaliteit. Wij bieden al een nieuwe Vaillant ecoTEC hr-ketel aan voor € 990,- inclusief installatie en gratis klokthermostaat. Bekijk direct al onze cv-ketel aanbiedingen. On onze website kunt eenvoudig uw eigen cv-ketel aanbieding samenstellen en indien gewenst direct online bestellen. Uw nieuwe cv-ketel wordt vervolgens door onze monteur in Haarlem binnen 1 dag geplaatst waardoor u spoedig weer kunt genieten van optimaal warmtecomfort.

All-in service voor een vaste lage prijs

De meeste van one klanten kiezen ervoor om een all-in servicecontract af te sluiten zodat u bent verzekerd tegen alle mogelijke incidentele kosten rondom uw cv-ketel. Voor een vast laag bedrag van € 18,35 per maand staan wij direct voor u klaar in geval van een storing of defect aan uw cv-ketel. Doordat wij meerdere ervaren monteurs hebben zijn wij razendsnel ter plaatse in Haarlem om cv-ketel direct weer optimaal te laten functioneren. Mocht er onverhoopt een defect onderdeel zijn? Geen nood, ook de kosten voor het vervangen van het onderdeel zijn gedekt binnen het all-in servicecontract. Wilt u meer informatie over het all-in servicecontract? Een van onze medewerkers komt graag bij uw langs in Haarlem om al uw vragen te beantwoorden.

Welke cv-ketel past bij uw woning in Haarlem?

Bij de keuze voor de juiste cv-ketel is het belangrijk om twee factoren in rekening te nemen. De grootte en inhoud van uw woning in Haarlem bepaalt het benodigde CV vermogen, dit wordt uitgedrukt in kilowatt (kW). Het gewenste comfortniveau bepaalt de CW klasse. Hoe meer warm water per minuut gewenst is, des te hoger is de benodigde CW klasse. Om u te ondersteunen in het kiezen van de juiste cv-ketel bevat onze website een handige ketelkiezer .

Jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel in Haarlem

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw cv-ketel energiezuinig blijft presteren waardoor de levensduur van het toestel wordt verlengd. Daarnaast voorkomt het storingen en mogelijke reparaties. Lanser Installatietechniek voert na de installatie jaarlijks onderhoud uit aan uw cv-ketel.

CV-ketel Hoofddorp
CV-ketel Nieuw-Vennep

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs