Goedkoop onderhoudscontract voor uw cv-ketel

Wilt u optimaal genieten van uw nieuwe hr-ketel? Zorg er dan voor dat u uw cv-ketel goed onderhoud. Een goed onderhouden cv-ketel is namelijk een stuk energiezuiniger dan een vuile cv-ketel. Met een onderhoudscontract verzekert u zichzelf van jaarlijks onderhoud. Mensen zijn vaak op zoek naar een goedkoop onderhoudscontract, echter geldt vaak dat goedkoop duurkoop is. Een cv-ketel dient met zorg te worden onderhouden om de levensduur van het toestel te maximaliseren.

Tijdens een kwalitatieve onderhoudsbeurt wordt de cv-ketel grondig schoongemaakt, correct afgesteld en gecontroleerd op een aantal vitale punten. Heeft u een goedkoop onderhoudscontract, dan is de kans groot de cv-ketel vluchtig wordt nagekeken op eigenaardigheden alvorens de installateur weer vertrekt. De kosten voor het kwalitatieve onderhoudscontract van Lanser Installatietechniek bedragen € 107 per jaar. Wanneer wij uw woning verlaten bent u ervan verzekerd dat u cv-ketel optimaal functioneert en zeer energiezuinig is afgesteld.

Een goedkoop onderhoudscontract voor € 18,35 per maand.

Wilt u absolute zekerheid zonder dat u financieel risico loopt bij het defect gaan een onderdeel of het optreden van een storing? Kies dan voor het all-in servicecontract waarbij u voor een vast bedrag per maand verzekerd bent tegen alle mogelijke kosten rondom uw cv-ketel. Voor dit vaste bedrag per maand ontvangt u jaarlijks cv-ketel onderhoud, komen wij kosteloos in actie in geval dat er een cv-ketel storing optreedt en bent u verzekerd bij defecte onderdelen. Dit noemen wij een goedkoop onderhoudscontract voor uw cv-ketel, u weet namelijk dat u nooit te veel betaald voor het behouden van een fijne warmte temperatuur in uw woning.

De voordelen van het all-in servicecontract

Jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel
Geen kosten bij het verhelpen van een cv-ketel storing
Geen kosten bij het vervangen van een defect onderdeel
Alle onderdelen zijn verzekerd
Complete ontzorging voor een vast laag bedrag per maand

Onderhoudscontract afsluiten

Wilt u een standaard onderhoudscontract of het all-in service contract afsluiten bij Lanser Installatietechniek? Neem vrijblijvend contact met ons op, een van onze medewerkers staat u graag te woord.

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs