Veel gestelde vragen over uw verwarming

Via de veel gestelde vragen module hopen wij al uw vragen te kunnen beantwoorden. Indien uw vraag er niet tussen staat kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0252 - 347 866.

Lanser Installatietechniek is een erkend installatiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in vakmanschap. Via onze website heeft u direct inzicht in onze zeer scherpe aanbiedingen en kunt u indien gewenst u nieuwe cv-ketel binnen 5 minuten bestellen. Daarnaast ontvangt bij iedere aanbieding standaard een gratis thermostaat.

Onze vakkundige monteurs zorgen voor een perfecte en professionele installatie van uw cv-ketel zodat u bent verzekerd van een energiezuinige installatie voor optimaal comfort. Onze monteur demonteert de oude cv-ketel, ruimt de omgeving van de installatie weer netjes op en vertrekt pas wanneer u helemaal tevreden bent en geen vragen meer heeft.
Het all-in servicecontract is niet verplicht. Echter bent u met het all-in servicecontract voor een vaste prijs van € per maand verzekerd tegen alle mogelijke kosten rondom uw cv-ketel. Daarnaast onderhouden wij uw cv-ketel jaarlijks om uw cv-ketel volledig te controleren en correct af te stellen. Daarnaast wordt de cv-ketel schoongemaakt wat zorgt voor het hoogst mogelijke rendement. Het onderhoudscontract is niet verplicht maar wel sterk aan te raden als u wilt blijven profiteren van een goede werkende en vooral energiezuinige cv-ketel.
Met het all-in servicecontract bent u daadwerkelijk verzekerd tegen alle kosten rondom uw cv-ketel. Voor het vaste lage bedrag per maand van € per maand bent u verzekerd voor jaarlijks onderhoud, storingen, reparaties, kapotte onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten.
Wij nemen ons servicelevel zeer serieus en zijn dan ook 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten. Heeft u een storing, een vraag? Onze bereikbaarheid is maximaal waardoor u te allen tijden worden geholpen door een van onze medewerkers.
Als uw cv-ketel een storing heeft kunt u het toestel zelf resetten door op de reset knop te drukken aan de voorzijde van het toestel. Wordt de cv-ketel storing opnieuw weergegeven, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zijn in dat geval spoedig ter plaatse om de storing te verhelpen. Een cv-ketel is een toestel dat aangesloten is op gas. Het wordt u sterk afgeraden om zelf aan het toestel te sleutelen, dit dient te worden overgelaten aan erkende professionals.
De levensduur van een cv-ketel is ongeveer 12 jaar. Wanneer het toestel ouder wordt zal het meer energie verbruiken om de gevraagde warmte te produceren. Dit meerverbruik kunt u terugzien op uw energierekening. In dit soort gevallen is het verstandig uw cv-ketel te vervangen voor een efficiënte hr-ketel. U kunt dan tot € 200 per jaar besparen op uw energierekening. Ook is het mogelijk dat wij u voorzien van een vervangingsadvies tijdens het repareren van een defect. Is het te vervangen onderdeel erg duur, dan kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een nieuwe cv-ketel.
Om optimaal te kunnen genieten van warmte en warmwatercomfort is het belangrijk de juiste keuze te maken. Via onze handige ketelkiezer komt u via een kort aantal vragen tot de juiste cv-ketel.
Tijdens het bestellen van uw nieuwe cv-ketel op onze website kunt u de gewenste installatiedatum opgeven. Indien uw huidige cv-ketel kapot is het prettig als de ketel snel wordt vervangen. Wij zijn in staat de nieuwe ketel binnen twee werkdagen te plaatsen. Is er spoed bij de vervanging doen wij uiteraard ons best om de volgende werkdag al voor u klaar te staan.
Wanneer u via onze website een bestelling plaatst vragen wij u een aanbetaling te doen via iDeal van 50 euro. Het restbedrag wordt na installatie per pin voldaan.
Onze monteur draagt de volledige zorg voor het plaatsen van de nieuwe ketel. Het enige wat wij u vragen is om ervoor te zorgen dat de ruimte rondom de cv-ketel vrij is zodat onze monteur voldoende ruimte heeft om de nieuwe installatie te plaatsen.
Bij de installatie van uw nieuwe cv-ketel wordt de rookgasafvoer standaard niet vervangen. Indien blijkt dat de huidige rookgasafvoer niet meer aan de veiligheidsnorm voldoet dient deze te worden vervangen. De kosten voor het vervangen van de rookgasafvoer bedragen € 125,00 inclusief btw. Uiteraard wordt de mogelijke vervanging vooraf door onze monteur met u besproken.

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs