OVER ONS

Lanser Installatietechniek is een professioneel installatiebedrijf gevestigd in Nieuw-Vennep en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de gemeente Haarlemmermeer en omstreken. Met een team van enthousiaste collega's zetten wij ons dagelijks in voor onze klanten en dragen wij zorg voor het optimaal functioneren van duizenden installaties. Tot onze primaire werkzaamheden behoren het plaatsen, vervangen en onderhouden van verwarmingsinstallaties. Daarnaast zijn wij actief met het aanbrengen en onderhouden van luchtbehandeling- en airconditioning installaties. Ook het laten reinigen van luchtkanalen kunt u aan ons toevertrouwen.

Al sinds 1901 is de naam Lanser een begrip op het gebied van installatietechniek. Veel ervaring en tevreden klanten dragen bij aan ons succes in de regio. Lanser Installatietechniek is opgericht in het jaar 2000 door Edwin Lanser. Voor de start van het bedrijf werkte Edwin in het installatiebedrijf van zijn vader, Andre Lanser.

Doordat kwaliteit en service bij ons belangrijke speerpunten zijn hebben wij ons assortiment afgestemd op de belangrijkste merken zoals Vaillant, Nefit, Remeha en Intergas. De cv-ketels van deze merken hebben zich door de jaren heen bewezen door de enorme betrouwbaarheid en degelijkheid. Het hebben van exclusief dealerschap en een goede relatie met deze fabrikanten draagt bij aan nog meer voordeel en zekerheid.

Bent u op zoek naar een professioneel installatiebedrijf voor uw klus? Uitgevoerd tegen de scherpste prijs? U kunt ons te allen tijde benaderen voor een vrijblijvende offerte op maat. Ook voor een kleine storing of een simpele onderhoudsklus draaien wij onze hand niet om.

Wij hebben geprobeerd een zo compleet en klantvriendelijk mogelijke website te ontwerpen om u te helpen bij het kiezen van een passende installatie. Zoekt u echter informatie, een product of dienst die u op de site niet terugvindt, neemt u dan gerust contact met ons op.

Graag tot ziens!

Namens het team van Lanser installatietechniek

Edwin Lanser

user

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs